Fotobudka-fotolustro-na-kazda-impreze
Fotolustra – atrakcja na każdy event
3 września, 2020
Hotel-Sulejowek-Amigo
Hotel Amigo – hotel z restauracją w Sulejówku
3 września, 2020
Multicolor-drukarnia-z-sitodrukiem

Firma Multicolor to łódzka, nowoczesna, drukarnia, specjalizująca się w nadrukach tkaninowych, która posiada wieloletnie doświadczenie w technice sitodruku. Jesteśmy liderami na rynku w branży drukarskiej. Działamy szybko, dbając o czas klienta ale jednocześnie zapewniamy mu najwyższą jakość oferowanych usług. Posiadamy specjalistyczny system zautomatyzowanej kontroli, który pozwala na dokładne sprawdzanie produktów, które powstają w naszej firmie. Pracujemy w trybie całodobowym dzięki czemu zawsze jesteśmy w stanie zrealizować zamówienie klienta we wskazanym przez niego terminie! Ceny, które oferujemy są adekwatne do jakości, dlatego nasi klienci polecają nas innym osobom.

Multicor Łódź nie ma sobie równych w: nadrukach na koszulki, druku wypukłym, druku wodnym, druku plastizolowym, druku flockiem, druku folią. Jesteśmy w stanie wykonać nadruki na materiałach naturalnych takich jak: bawełna, len, wełna, włókno bambusowe i kokosowe, ramia.Dodatkowo wykonujemy druk na tkaninach syntetycznych i sztucznych do których zalicza się: wiskoza, modal, acetat, lyocell, poliester, poliamid, poliakryl, nylon, akryl, elastan.

Milticolor posiada w swoim zespole doświadczonych projektantów, którzy każdego dnia z pasją i zaangażowaniem pomagają naszym klientom dopasowywać techniki drukarskie oraz udzielają porad dotyczących odpowiedniego zadruku.

Łódzka drukarnia sitodrukowa Multicolor jest przyjazna dla środowiska. Stosujemy w swojej pracy odpowiednie technologie oraz produkty, które można poddawać recyklingowi. Dzięki temu nasza marka jest dostosowana do tego, żeby funkcjonować w zgodzie z naturą!

Jeżeli chcesz poznać lepiej nasze projekty oraz postawić na taką drukarnię, która zapewni Ci najlepsze produkty i przede wszystkim krótki czas realizacji zamówienia, to koniecznie skontaktuj się z nami mailowo lub telefonicznie. Jeżeli chcesz znaleźć więcej informacji o nas, to zapraszamy Cię na naszą stronę internetową: https://www.multicolor.com.pl/ Poznaj nas i zadzwoń, czekamy na Ciebie!