Jak działa pompa ciepła?
14 października, 2022
KillyS producent akcesoriów kosmetycznych

KillyS, producent akcesoriów kosmetycznych należący do polskiej grupy INTER-VION specjalizującej się w branży beauty.

Gama produktów premium, najwyższej jakości wykonania, które charakteryzują się nowoczesnym designem.

Firma dumnie podkreśla swoje kobiece korzenie używając hasła “stworzona dla kobiet przez kobiety”. Wykazuje się wieloletnim doświadczeniem w produkcji akcesoriów kosmetycznych – powstała w 1939r we Francji. Pierwotnym zamysłem na rodzinną fabrykę były szczotki do włosów.

KillyS sukcesywnie rozwija swoją ofertę, oferując:

• akcesoria, które pozwolą na perfekcyjną stylizację włosów.
  • pędzle, gąbki, sztuczne rzęsy, które ułatwią i uprzyjemnią codzienną rutynę przy wykonywaniu makijażu.
  • preparaty i akcesoria do stylizacji paznokci – cążki, nożyczki, pilniki, odżywki
  • akcesoria do kąpieli, takie jak gąbki, rękawice czy szczotki, które pozwolą na relaksujące i odprężające doznani

Podróżnicy również docenią szeroki wybór akcesoriów podróżnych, takich jak kosmetyczki podróżne, dzięki czemu swoje ulubione kosmetyki będą w zasięgu ręki.

Firma może pochwalić się kolekcją zgodną z naturą, czyli całą serią produktów eko – wykonane z surowców naturalnych. Akcesoria i produkty oznaczone jako “cruelty free” to pewność, że nie były one testowane na zwierzętach. Korzystanie z nich jest zdrowsze dla naszego ciała i skóry.

Od roku 2000 firma głównie koncentruje się na produkcji preparatów do pielęgnacji paznokci, takich jak odżywki, wzmacniacze i produkty do pielęgnacji. Produkty te stanowią stałą grupę asortymentu marek, a ich jakość i skuteczność jest doceniana przez salony kosmetyczne i indywidualne klientki. Utworzyła Centrum Zdrowych Paznokci, które codziennie dostarcza praktycznych porad dotyczących pielęgnacji paznokci. Publikowane materiały zawierają wskazówki jak wykonać perfekcyjny manicure w warunkach domowych. Dzięki wiedzy i doświadczeniu specjalistów, z którymi marka współpracuje, każda kobieta może zdobyć informacje jak prawidłowo dbać o dłonie i stopy. Dzięki temu wykonywanie wielu zabiegów jest proste i precyzyjne.

Aktualnie marka posiada w swoim asortymencie ponad 800 pozycji w różnych kategoriach produktowych i ciągle się rozwija, aby sprostać potrzebom swoich klientek. Rozpoznawalna i lubiana nie tylko w Polsce ale też m.in w Jordanii, Tunezji, Bułgarii czy też Kuwejcie.

Produkty tej marki dostępne są w drogeriach sieciowych (m.in Natura, Rossmann) jak i również w mniejszych lokalnych sklepach, dzięki czemu marka jest przystępna i rozpoznawalna dla każdego.

KillyS jest dostępny dla swoich klientów za pośrednictwem strony internetowej https://killys.pl/, gdzie można zapoznać się z pełną ofertą oraz skontaktować się z przedstawicielami firmy pod numerem telefonu +(48) 22 610 63 70 lub mailem kontakt@inter-vion.com. Siedziba firmy znajduje się w Warszawie, przy ul. Łopuszańskiej 95.

KillyS jest zaangażowana w zapewnienie swoim klientom jak najlepszego doświadczenia, dlatego nie wahaj się skontaktować z nimi w przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości dotyczących oferty firmy.