Odkupieauto-skup-aut
AUTOFORUM – skup aut w Szczecinie
3 września, 2020
Kult paznokcia
Kult-paznokcia – najlepszy portal dla kobiet
2 października, 2020
ColorActive

Myślisz o budowie swojskiego pensjonatu agroturystycznego lub ekskluzywnego hotelu, gdzieś w mieście? Zapewne zastanawiasz się nad oryginalnym promowaniem własnego biznesu, ale w sposób całkiem odmienny od tego tradycyjnego? Ulotki, plakaty i wizytówki to postawa, ale często nie są one powołanym elementem wystroju hotelu czy pensjonatu, ale np. ręczniki reklamowe są już bardziej przyjemne w odbiorze. A gdyby tak postawić na materiały reklamowe, które będą nie tylko przyjemne dla oka, ale także praktyczne i wręcz użytkowe? Koce i poduszki to elementy wystroju wnętrza, które możesz wykorzystać do promowania własnej marki w sposób nienachalny. Ręczniki reklamowe z nadrukiem to świetny pomysł nie tylko dla hotelu, ale także dla elitarnego salonu fryzjerskiego. Poduszki reklamowe z nadrukiem mogą być również elementem wystroju salonu mody czy ekskluzywnego butiku, gdzie klientka spędza dużo czasu podczas wybierania z katalogu odpowiedniej kreacji na bal. Miłe dla oka a przy okazji miękkie i nienachalne promujące gadżety to przyjemna odmiana dla klienta, który na co dzień jest przeładowany oglądaniem krzykliwych reklam i ogromnych banerów najrozmaitszych firm. Chcesz wypromować basen? Postaw na leżaki z nadrukiem (koce). Leżaki które oferuje ColorActive odznaczają się solidnością wykonania – mocny drewniany stelaż, różnego rodzaju tkaniny do wyboru oraz możliwość zadruku całej powierzchni. Druk sublimacyjny oraz haft komputerowy (Łódź), które możesz zamówić w ColorActive cechuje wysoka jakość, precyzja oraz trwałość.